GAMA REVOLAX

PRODUSE NOI

-4%
-6%

ACID HIALURONIC

-4%
-6%
-17%
-17%
-50%

DERMAL FILLERS

-53%
750,00 lei
-12%
-10%
-9%
-19%
-19%
-19%
-8%

MEZOTERAPIE

iAcid.ro are o experienta vasta in domeniul esteticii si va intampinam cu o gama variata de produse, servicii si informatii despre cele mai noi produse in domeniul dispozitivelor medicale. Misiunea noastra este de a va oferi tot ce aveti nevoie pentru o estetica impecabila si durabila a dumneavoastra. Reusim sa satisfacem nevoile si dorintele pacientilor prin intermediul site-ului nostru.

Comercializam branduri de calitate (Revolax, Juvederm, Princess, Teosyal, Luminera, Filorga, Saypha, Teoxane, Croma, Luminera etc.) ce detin un renume international in domeniul esteticii si a dispozitivelor medicale.

Dorim sa va oferim tot ce este mai eficient pentru dvs. Astfel, va oferim consultanta gratuita in alegerea dispozitivului medical avand o vasta experienta in domeniu si va putem indruma cu diferite explicatii si sfaturi referitoare la dispozitivul medical dorit.

Dispozitivele noastre medicale sunt ORIGINALE ce pot fi verificate, respectand toate normele de aprobare al CE cat si cele din Romania. NU comercializam produse neconforme sau produse a caror provenienta nu este certa !

Acidul hialuronic, cunoscut şi sub numele de hyaluronan sau hialuronat, este un carbohidrat ce se găseşte în mod natural în organismul uman, mai ales în catilaje şi în piele.Rolul acidului hialuronic este să transporte nutrienţii către celule, să le purifice de toxine, acţionând ca un lubrifiant. Mai mult, acesta reţine cantităţi mari de apă, de 100 de ori volumul propriu, şi tocmai de aceea este considerat un ingredient premium pentru hidratarea tisulară.

Partea mai puţin bună este că volumul de acid hialuronic din epiderma scade cu vârstă. Ceea ce duce la pierderea elasticităţii şi apariţia ridurilor. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică.

Cu ajutorul acidului hialuronic vei putea reda volum şi contur buzelor, trata cearcănele, ridurile şi pielea de pe faţă şi gât, dar şi reda rotunjime pomeţilor şi hidratare decolteului, mâinilor sau gâtului.

Efectul acidului hialuronic este împărţit în 2 categorii: cel cu durată între 9-12 luni şi cel cu durată între 1-2 ani. Bineînţeles, durata efectului acidului hialuronic injectat variază şi în funcţie de capacitatea naturală a fiecăruia de a produce acid hialuronic propriu, de gradul de hidratare sau de metabolismul persoanei. De menţionat însă este faptul că acidul hialuronic este biodegradabil 100%.